Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEGIA Góra Kalwaria Sparta Miedzyrzecz
OldT532H Tactiek new
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
64.5 gemiddelde waardering 59.3
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


8e minuut.
Busch rent richting de bal. Busch speelt de bal door. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap. Vajduľák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - Sparta Miedzyrzecz 1:0

13e minuut.
Maran kopt de bal weg. Estélyi is nu in balbezit. Milovanov maakt een afschuwelijke overtreding. Milovanov krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Cvengoš is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gómez zal de hoekschop nemen. Cvengoš is nu in balbezit. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - Sparta Miedzyrzecz 2:0

17e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez geeft de bal voor. Cvengoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - Sparta Miedzyrzecz 3:0

18e minuut.
Milovanov heeft problemen om de bal te vangen. Milovanov passt de bal in één keer door. Nurmijärvi probeert naar een medespeler te passen. Proţiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Proţiuc draait met de bal, schiet en ... Uusimaja bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Benzid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargul verovert de bal door een tackle van achteren. Kargul passt de bal zonder na te denken. Proţiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Proţiuc draait met de bal, schiet en ... Uusimaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez met een sublieme pass. Cvengoš is nu in balbezit. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... Vajduľák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Szaber passt de bal met de wreef. Gómez rent richting de bal. Gómez passt de bal met de wreef. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cvengoš passt de bal met de wreef. Daar is Busch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurmijärvi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nurmijärvi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Daar is Nurmijärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurmijärvi passt de bal met de wreef. van Meir is nu in balbezit. van Meir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - Sparta Miedzyrzecz 3:1

42e minuut.
Fernández Suárez is nu in balbezit. Fernández Suárez geeft de bal voor. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Proţiuc verovert de bal door een tackle van achteren. Proţiuc schiet op doel. Uusimaja bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - Sparta Miedzyrzecz 3:2

44e minuut.
Nurmijärvi onderschept slim de pass. Nurmijärvi passt de bal in één keer door. Kargul rent richting de bal. Proţiuc rent richting de bal. Proţiuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA Góra Kalwaria 55%, Sparta Miedzyrzecz 45%.
LEGIA Góra Kalwaria - Sparta Miedzyrzecz 3:2

46e minuut.
Plichta heeft problemen om de bal te vangen. Plichta probeert naar een medespeler te passen. Proţiuc rent richting de bal. Proţiuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Kargul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busch met een sublieme pass. Cămătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cvengoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvengoš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Nurmijärvi probeert de bal met de borst te controleren. Busch rent richting de bal. Busch passt de bal met de wreef. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - Sparta Miedzyrzecz 4:2

54e minuut.
Cămătaru kan de bal niet met de borst controleren. Cvengoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Orso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Orso naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Pszczołowski probeert naar een medespeler te passen. Cămătaru is nu in balbezit. Cvengoš onderschept slim de pass. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... Vajduľák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - Sparta Miedzyrzecz 5:2

60e minuut.
Buitenspel voor Gómez. Goede buitenspelval van de verdediging. Karmé komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Karmé bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmé geeft een lange en hoge pass. Cvengoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Busch geeft een lange en hoge pass. Cvengoš bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karmé zal de hoekschop nemen. Cvengoš maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cvengoš probeert naar een medespeler te passen. Karmé is nu in balbezit. Karmé probeert naar een medespeler te passen. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cvengoš rent richting de bal. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvengoš onderschept slim de pass. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap. Vajduľák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Karmé bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmé geeft een lange en hoge pass. Pszczołowski kopt de bal weg. Cvengoš is nu in balbezit. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - Sparta Miedzyrzecz 6:2

69e minuut.
Busch speelt de bal door. Cvengoš rent richting de bal. Cămătaru begaat een overtreding. Cămătaru krijgt een gele kaart. Cvengoš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Busch komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Cvengoš de bal. Cămătaru rent richting de bal. Cvengoš verovert de bal door een tackle van achteren. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... Vajduľák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - Sparta Miedzyrzecz 7:2

78e minuut.
Karmé passt de bal in één keer door. Cvengoš rent richting de bal. Cămătaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cvengoš raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cvengoš neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Cvengoš passt de bal in één keer door. Karmé bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmé probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cvengoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvengoš schiet op doel. Vajduľák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA Góra Kalwaria 28%, Sparta Miedzyrzecz 72%.
LEGIA Góra Kalwaria - Sparta Miedzyrzecz 7:2