Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tychy Youngs Pogoń Grodzisk
3ATTPRESS Tactiek Normal2019_2
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
58.1 gemiddelde waardering 62.7
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


20e minuut.
Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Altamirano neemt de hoekschop. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacz met een sublieme pass. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - Pogoń Grodzisk 0:1

21e minuut.
Kacała probeert naar een medespeler te passen. Tellisaar is nu in balbezit. Csernai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Csernai krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ruddere de bal onder controle te krijgen. Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała haalt uit met een fantastische trap. Gubian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Chimingeri geeft een hoge lob. Ibañez is nu in balbezit. Ibañez geeft de bal voor. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Tasic passt de bal in één keer door. Chimingeri rent richting de bal. Chimingeri geeft de bal voor. Csernai rent richting de bal. Csernai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Tasic onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Altamirano zal de hoekschop nemen. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciorchine verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kılınçoğlu neemt de hoekschop. Csernai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Altamirano rent richting de bal. Ibañez is nu in balbezit. Altamirano onderschept slim de pass. Cuciniello is nu in balbezit. Cuciniello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Bogacz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rinaldo de bal onder controle te krijgen. Bajzát kopt de bal weg. Csernai rent richting de bal. Csernai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tychy Youngs 44%, Pogoń Grodzisk 56%.
FC Tychy Youngs - Pogoń Grodzisk 0:1

46e minuut.
Carrau probeert naar een medespeler te passen. Kacała rent richting de bal. Kacała passt de bal met de wreef. Tellisaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellisaar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bogacz probeert naar een medespeler te passen. Rinaldo rent richting de bal. Rinaldo speelt de bal door. Tellisaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellisaar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Chimingeri rent richting de bal. Chimingeri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rinaldo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tasic kopt de bal weg. Rinaldo probeert naar een medespeler te passen. Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała haalt uit met een fantastische trap. Gubian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tychy Youngs - Pogoń Grodzisk 1:1

56e minuut.
Kılınçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçoğlu speelt de bal door. Csernai is nu in balbezit. Csernai schiet op doel. Wajerczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - Pogoń Grodzisk 1:2

66e minuut.
Tellisaar probeert naar een medespeler te passen. Kacała controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ruddere neemt vlug de vrije trap. Cuciniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuciniello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cuciniello passt de bal met de wreef. Altamirano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrau. Carrau krijgt een gele kaart. Altamirano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Altamirano met een snel genomen vrije trap. Bajzát springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Adolfo speelt de bal door. Ascani geeft de bal voor. Csernai rent richting de bal. Csernai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - Pogoń Grodzisk 1:3

78e minuut.
Kılınçoğlu onderschept slim de pass. Kılınçoğlu geeft de bal voor. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tychy Youngs - Pogoń Grodzisk 1:4

82e minuut.
Cuciniello passt de bal in één keer door. Kılınçoğlu is nu in balbezit. Kılınçoğlu geeft de bal voor. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. Wajerczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kılınçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçoğlu passt de bal met de wreef. Ciorchine verovert de bal door een tackle van achteren. Bajzát rent richting de bal. Bajzát schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Altamirano is nu in balbezit. Ibañez rent richting de bal. Ibañez geeft de bal voor. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tychy Youngs 45%, Pogoń Grodzisk 55%.
FC Tychy Youngs - Pogoń Grodzisk 1:4