Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Packeteros F.C Escopinyes FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
García Cabello rent richting de bal. García Cabello probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Villalobos is nu in balbezit. Rodríguez Villalobos draait met de bal, schiet en ... Gorriarán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Packeteros F.C - Escopinyes FC 1:0

11e minuut.
Vindel probeert naar een medespeler te passen. Pintado rent richting de bal. Docando is nu in balbezit. Pintado onderschept slim de pass. Pintado schiet op doel. Jáuregui Iraola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
López Jiménez probeert de bal aan de voet te houden. García Joya is nu in balbezit. Gárriz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García Joya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rodríguez Villalobos neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Packeteros F.C - Escopinyes FC 2:0

38e minuut.
López Jiménez geeft de bal voor. Pintado rent richting de bal. Martínez Enríquez maakt een afschuwelijke overtreding. Martínez Enríquez krijgt een gele kaart. Pintado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ziarreta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Oubiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarreta rent richting de bal. Ziarreta speelt de bal door. Pintado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Packeteros F.C 53%, Escopinyes FC 47%.
Packeteros F.C - Escopinyes FC 2:0

47e minuut.
Andueza geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Martínez Enríquez de bal onder controle te krijgen. Pintado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarreta rent richting de bal. Ziarreta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Packeteros F.C - Escopinyes FC 2:1

53e minuut.
Pintado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintado passt de bal met de wreef. Ziarreta is nu in balbezit. Ziarreta schiet op doel. Jáuregui Iraola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Packeteros F.C - Escopinyes FC 2:2

57e minuut.
Ziarreta probeert naar een medespeler te passen. Pintado bereikt de bal nog maar net als eerste. Oubiña maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Oubiña moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Oubiña schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Martínez Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Enríquez geeft een hoge lob. López Jiménez rent richting de bal. Rodríguez Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Villalobos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Martínez Enríquez geeft een lange en hoge pass. García Joya kopt de bal weg. Ziarreta probeert de bal aan de voet te houden. Pintado rent richting de bal. Pintado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jáuregui Iraola probeert naar een medespeler te passen. González Vázquez kopt de bal weg. de la Cal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarreta verovert de bal door een tackle van achteren. Ziarreta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
González Vázquez speelt de bal door. Ziarreta rent richting de bal. Ziarreta met een sublieme pass. Pintado rent richting de bal. Pintado schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Packeteros F.C - Escopinyes FC 2:3

88e minuut.
Vindel kopt de bal weg. Rubiales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarreta is nu in balbezit. Ziarreta draait met de bal, schiet en ... Rubiales probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Packeteros F.C 56%, Escopinyes FC 44%.
Packeteros F.C - Escopinyes FC 2:3