Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Botellines Humanos F.C penehot
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Arrillaga heeft problemen om de bal te vangen. Asorey rent richting de bal. Suárez Álvarez rent richting de bal. Asorey rent richting de bal. Asorey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Porras Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras Ruiz geeft een hoge lob. Iniesta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Molina de bal. Molina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pidal passt de bal met de wreef. Arrillaga geeft een lange en hoge pass. Berja is nu in balbezit. Navarro García onderschept slim de pass. Navarro García draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Navarro García bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro García passt de bal in één keer door. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. Autet probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sáez Martínez rent richting de bal. Sáez Martínez probeert naar een medespeler te passen. Suárez Álvarez is nu in balbezit. Suárez Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Iniesta onderschept slim de pass. Navarro García bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro García speelt de bal door. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botellines Humanos F.C 39%, penehot 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Botellines Humanos F.C - penehot 0:0

46e minuut.
Molina geeft een hoge lob. Berja bereikt de bal nog maar net als eerste. Berja passt de bal zonder na te denken. Suárez Álvarez is nu in balbezit. Suárez Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botellines Humanos F.C - penehot 1:0

67e minuut.
Porras Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Porras Ruiz geeft de bal voor. Suárez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Asorey bereikt de bal nog maar net als eerste. Asorey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Navarro García bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro García probeert naar een medespeler te passen. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Botellines Humanos F.C - penehot 1:1

74e minuut.
Molina passt de bal in één keer door. Pachón Mosquero rent richting de bal. Pachón Mosquero passt de bal in één keer door. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Iniesta kopt de bal weg. Porras Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Molina rent richting de bal. Navarro García rent richting de bal. Navarro García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Botellines Humanos F.C - penehot 1:2

89e minuut.
Klungelig pakt Asorey de bal. Iniesta verovert de bal door een tackle van achteren. Iniesta passt de bal met de wreef. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botellines Humanos F.C - penehot 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botellines Humanos F.C 47%, penehot 53%.
Botellines Humanos F.C - penehot 1:3