Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ℝeal Jurassic Packeteros F.C
vac433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 19.3
very good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Inworp. Rubiales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Álvarez de Eulate rent richting de bal. García Cabello verovert de bal door een tackle van achteren. García Cabello geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Vesik rent richting de bal. Vesik passt de bal met de wreef. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa schiet op doel. Jáuregui Iraola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ℝeal Jurassic - Packeteros F.C 1:0

12e minuut.
Petőfi kopt de bal weg. Martínez Enríquez probeert de bal met de borst te controleren. Wyrwa is nu in balbezit. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola schiet op doel. Jáuregui Iraola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... Jáuregui Iraola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ℝeal Jurassic - Packeteros F.C 2:0

22e minuut.
Álvarez de Eulate geeft een hoge lob. Klungelig pakt Haberfellner de bal. Haberfellner passt de bal met de wreef. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ℝeal Jurassic - Packeteros F.C 3:0

24e minuut.
Petőfi passt de bal met de wreef. Rivarola rent richting de bal. Rivarola passt de bal in één keer door. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ℝeal Jurassic - Packeteros F.C 4:0

26e minuut.
Haberfellner passt de bal met de wreef. Vesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesik geeft een lange en hoge pass. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Álvarez de Eulate geeft een lange en hoge pass. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa probeert naar een medespeler te passen. Haberfellner rent richting de bal. Haberfellner draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ℝeal Jurassic - Packeteros F.C 5:0

34e minuut.
Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş speelt de bal door. Rivarola rent richting de bal. Klungelig pakt Wyrwa de bal. Wyrwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ℝeal Jurassic - Packeteros F.C 6:0

35e minuut.
Daar is Rodríguez Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Oubiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola onderschept slim de pass. Rivarola draait met de bal, schiet en ... Jáuregui Iraola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jáuregui Iraola probeert naar een medespeler te passen. Dragoş kopt de bal weg. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ℝeal Jurassic - Packeteros F.C 7:0

37e minuut.
Haberfellner onderschept slim de pass. Haberfellner passt de bal zonder na te denken. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Rivarola heeft problemen om de bal te vangen. de la Cal rent richting de bal. Rivarola onderschept slim de pass. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ℝeal Jurassic 32%, Packeteros F.C 68%.
ℝeal Jurassic - Packeteros F.C 7:0

47e minuut.
Jáuregui Iraola trapt de bal weg. Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş met een sublieme pass. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Haberfellner rent richting de bal. Rivarola rent richting de bal. Rivarola speelt de bal door. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui Iraola bokst de bal weg. Agüero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... Jáuregui Iraola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ℝeal Jurassic - Packeteros F.C 8:0

52e minuut.
Dragoş geeft de bal voor. Haberfellner controleert de bal met de borst. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola schiet op doel. Agüero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vesik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui Iraola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Petőfi is nu in balbezit. Petőfi passt de bal met de wreef. Haberfellner rent richting de bal. Haberfellner schiet op doel. Agüero probeert de bal met de borst te controleren. Paal!

57e minuut.
Rivarola rent richting de bal. Rivarola passt de bal in één keer door. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... de la Cal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa passt de bal met de wreef. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola draait met de bal, schiet en ... Jáuregui Iraola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ℝeal Jurassic - Packeteros F.C 9:0

67e minuut.
Nicolau passt de bal zonder na te denken. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa probeert naar een medespeler te passen. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haberfellner is nu in balbezit. Haberfellner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ℝeal Jurassic - Packeteros F.C 10:0

70e minuut.
Petőfi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Joya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dragoş met een sublieme pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal zonder na te denken. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Recagni probeert naar een medespeler te passen. Tambor probeert de bal aan de voet te houden. Wyrwa met een sublieme pass. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ℝeal Jurassic 24%, Packeteros F.C 76%.
ℝeal Jurassic - Packeteros F.C 10:0