Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barsload ravie
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Newton rent richting de bal. Kirkwood onderschept slim de pass. Kirkwood speelt de bal door. Crockett rent richting de bal. Crockett schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hutton speelt de bal door. Inworp. McClure met een snelle inworp. Kirkwood rent richting de bal. Kirkwood haalt uit met een fantastische trap. Hutton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Boyland met een snelle inworp. Beldham probeert naar een medespeler te passen. Boyland speelt de bal door. Murray is nu in balbezit. Murray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ponting zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dorey is nu in balbezit. Murray schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Murray is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dorey raakt geblesseerd tijdens het duel. Dorey met een snel genomen vrije trap. Posa rent richting de bal. Crockett verovert de bal door een tackle van achteren. Crockett draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
McCallum is nu in balbezit. McCallum met een sublieme pass. Crockett bereikt de bal nog maar net als eerste. Crockett haalt uit met een fantastische trap. Hutton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barsload - ravie 0:1

30e minuut.
Kirkwood rent richting de bal. Newton onderschept slim de pass. Newton passt de bal zonder na te denken. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barsload - ravie 1:1

44e minuut.
Boyland rent richting de bal. McCallum verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkwood is nu in balbezit. Kirkwood schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kilkenny de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barsload 48%, ravie 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barsload - ravie 1:1

50e minuut.
Dorey is nu in balbezit. McCallum is nu in balbezit. McCallum passt de bal in één keer door. Daar is Crockett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crockett schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Newton is nu in balbezit. Crockett verovert de bal door een tackle van achteren. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Crockett verovert de bal door een tackle van achteren. Crockett haalt uit met een fantastische trap. Hutton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kilkenny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barsload - ravie 1:2

62e minuut.
Posa geeft een hoge lob. Kirkwood is nu in balbezit. Kirkwood passt de bal zonder na te denken. McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. McClure geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pincer passt de bal zonder na te denken. McCallum speelt de bal door. Kilkenny rent richting de bal. Crockett rent richting de bal. Crockett haalt uit met een fantastische trap. Hutton bokst de bal weg.

69e minuut.
Grove geeft een lange en hoge pass. Daar is McCallum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyland bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum verovert de bal door een tackle van achteren. McCallum geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Beldham is nu in balbezit. Beldham geeft een hoge lob. Meads heeft problemen om de bal te vangen. Beldham is nu in balbezit. Beldham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
McCallum speelt de bal door. Boyland rent richting de bal. Boyland passt de bal in één keer door. Kirkwood rent richting de bal. Kirkwood passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Barsload - ravie 1:3

88e minuut.
McClure zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kirkwood controleert de bal met de borst. Kirkwood met een sublieme pass. Crockett rent richting de bal. Crockett haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barsload 61%, ravie 39%.
Barsload - ravie 1:3