Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Satan MOODBEWTAZA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Meads geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holah met de inworp. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tickle maakt een snoekduik en kopt de bal. Packer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Satan - MOODBEWTAZA 1:0

7e minuut.
Packer geeft een hoge lob. Read kopt de bal weg. Haigh is nu in balbezit. Bracken rent richting de bal. Bracken haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Meads verovert de bal door een tackle van achteren. Watts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Watts krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Haigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haigh passt de bal in één keer door. Bracken is nu in balbezit. Bracken schiet op doel. Eaton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Satan - MOODBEWTAZA 1:1

14e minuut.
Bracken speelt de bal door. Lang met een sublieme pass. Lines bereikt de bal nog maar net als eerste. Haigh rent richting de bal. Haigh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lines rent richting de bal. Lines geeft de bal voor. Tickle is nu in balbezit. Tickle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Holah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts probeert naar een medespeler te passen. Tickle bereikt de bal nog maar net als eerste. Tickle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hedwig rent richting de bal. Matthews is nu in balbezit. Hobbs met een sublieme pass. Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Satan 66%, MOODBEWTAZA 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Satan - MOODBEWTAZA 1:1

54e minuut.
Watts is nu in balbezit. Watts passt de bal zonder na te denken. Tickle rent richting de bal. Tickle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Satan - MOODBEWTAZA 2:1

62e minuut.
Croft passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Read de bal. Croft tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Read is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Read zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Brown probeert naar een medespeler te passen. Cannibals is nu in balbezit. Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Haigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haigh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Satan - MOODBEWTAZA 2:2

74e minuut.
Read rent richting de bal. Foundoulakis onderschept slim de pass. Foundoulakis probeert naar een medespeler te passen. Watts rent richting de bal. Watts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Eaton trapt de bal weg. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Read tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Read krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Watts geeft een lange en hoge pass. Haigh is nu in balbezit. Haigh speelt de bal door. Bracken rent richting de bal. Bracken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Satan 42%, MOODBEWTAZA 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Satan - MOODBEWTAZA 2:2