Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ssj Auckonton City
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 14.4
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


5e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Wallace is nu in balbezit. Wallace passt de bal in één keer door. Maessen rent richting de bal. Maessen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Harrison geeft een hoge lob. Daar is Ingham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maessen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ssj - Auckonton City 1:0

23e minuut.
Langer speelt de bal door. Soloman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Williams. Soloman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Axis trapt de bal weg van het doel. Langer kopt de bal weg. Daar is Maessen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cooper rent richting de bal. Cooper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssj 41%, Auckonton City 59%.
ssj - Auckonton City 1:0

50e minuut.
Devine probeert naar een medespeler te passen. Fleming rent richting de bal. Fleming speelt de bal door. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ssj - Auckonton City 1:1

85e minuut.
Williams heeft problemen om de bal te vangen. Soloman rent richting de bal. Williams begaat een overtreding. Soloman moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Soloman kan niet meer verder spelen. Anthopoulos komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Zoricich heeft problemen om de bal te vangen. Langer rent richting de bal. Zoricich begaat een overtreding. Zoricich krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssj 44%, Auckonton City 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ssj - Auckonton City 1:1
ssj