Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barsload MOODBEWTAZA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
White geeft een hoge lob. Daar is Murray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murray passt de bal met de wreef. Heath rent richting de bal. Heath haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Murray draait met de bal, schiet en ... Newton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Newton bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray rent richting de bal. Murray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Packer met een harde bal richting middenveld. Murray is nu in balbezit. Murray passt de bal met de wreef. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Carter met een sublieme pass. Newton heeft problemen om de bal te vangen. Newton passt de bal met de wreef. Murray is nu in balbezit. Murray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Haigh heeft problemen om de bal te vangen. Murray is nu in balbezit. Haigh maakt een afschuwelijke overtreding. Haigh krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pincer de bal onder controle te krijgen. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath haalt uit met een fantastische trap. Packer bokst de bal weg.

41e minuut.
Murray is nu in balbezit. Murray geeft een hoge lob. Hedwig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heath is nu in balbezit. Heath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barsload - MOODBEWTAZA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barsload 40%, MOODBEWTAZA 60%.
Barsload - MOODBEWTAZA 1:0

50e minuut.
Kilkenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Newton. Newton krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Bracken raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dover komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Newton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haigh onderschept slim de pass. Haigh passt de bal in één keer door. Dover bereikt de bal nog maar net als eerste. Dover haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barsload - MOODBEWTAZA 1:1

62e minuut.
White zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Newton met een sublieme pass. Carter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haigh rent richting de bal. Haigh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barsload - MOODBEWTAZA 1:2

70e minuut.
Pincer met de inworp. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray draait met de bal, schiet en ... Beldham is nu in balbezit. Beldham geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Posa trapt de bal weg van het doel. Meads kopt de bal weg. Klungelig pakt Boyland de bal. Haigh rent richting de bal. Haigh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barsload 55%, MOODBEWTAZA 45%.
Barsload - MOODBEWTAZA 1:2