Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Satan ssj
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Mckay is nu in balbezit. Mckay passt de bal zonder na te denken. Tickle bereikt de bal nog maar net als eerste. Tickle draait met de bal, schiet en ... Gliznitskof probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McCracken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Nicholas rent richting de bal. Lynch verovert de bal door een tackle van achteren. Lynch speelt de bal door. Tickle bereikt de bal nog maar net als eerste. Tickle haalt uit met een fantastische trap. McCracken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gliznitskof rent richting de bal. Tickle onderschept slim de pass. Tickle schiet op doel. McCracken werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Satan - ssj 1:0

16e minuut.
Wallace met de inworp. Harrison rent richting de bal. Harrison geeft de bal voor. Maessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maessen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Langer heeft problemen om de bal te vangen. Lynch met een sublieme pass. Tickle is nu in balbezit. Tickle schiet op doel. Worsley probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lynch rent richting de bal. Langer verovert de bal door een tackle van achteren. Langer speelt de bal door. Maessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maessen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Satan - ssj 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Satan 54%, ssj 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Satan - ssj 1:1

47e minuut.
Maessen verovert de bal door een tackle van achteren. Bannatyne rent richting de bal. Bannatyne passt de bal zonder na te denken. Maessen heeft problemen om de bal te vangen. Maessen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tickle verovert de bal door een tackle van achteren. Tickle passt de bal zonder na te denken. Lynch rent richting de bal. Lynch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Nicholas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Mckay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mckay krijgt een gele kaart. Cooper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Langer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Croft rent richting de bal. Soloman rent richting de bal. Soloman draait met de bal, schiet en ... Eaton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Satan 40%, ssj 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Satan - ssj 1:1