Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M8 MSN Barsload
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Howell de bal. Simpson met een sublieme pass. Pincer geeft een hoge lob. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M8 MSN - Barsload 0:1

21e minuut.
Boyer is nu in balbezit. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray passt de bal in één keer door. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Boyer kopt de bal weg. Posa heeft problemen om de bal te vangen. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert schiet op doel. Hutton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Guard is nu in balbezit. Boyland onderschept slim de pass. Boyland probeert naar een medespeler te passen. Heath is nu in balbezit. Heath draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grove kopt de bal weg. Howell heeft problemen om de bal te vangen. Heath is nu in balbezit. Heath schiet op doel. Simpson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M8 MSN - Barsload 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M8 MSN 59%, Barsload 41%.
M8 MSN - Barsload 0:2

77e minuut.
Duruz rent richting de bal. Duruz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kilkenny de bal. Herbert rent richting de bal. Herbert schiet op doel. Hutton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Murray rent richting de bal. Boyer verovert de bal door een tackle van achteren. Boyer passt de bal in één keer door. Guard is nu in balbezit. Guard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cooper met een snelle inworp. Guard rent richting de bal. Guard schiet op doel. Hutton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M8 MSN - Barsload 1:2

87e minuut.
Kingi met de inworp. Sumner rent richting de bal. Sumner geeft de bal voor. Herbert is nu in balbezit. Herbert schiet op doel. Hutton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M8 MSN 48%, Barsload 52%.
M8 MSN - Barsload 1:2