Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOODBEWTAZA ssj
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.5
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


5e minuut.
Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hedwig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brown geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gliznitskof bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliznitskof geeft de bal voor. Soloman met een sublieme pass. Maessen rent richting de bal. Maessen draait met de bal, schiet en ... Packer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Brown met een sublieme pass. Read bereikt de bal nog maar net als eerste. Read passt de bal zonder na te denken. Bracken heeft problemen om de bal te vangen. Bracken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hobbs kopt de bal weg. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace passt de bal zonder na te denken. Maessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maessen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Montgomery heeft problemen om de bal te vangen. Wallace is nu in balbezit. Wallace passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maessen de bal. Maessen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOODBEWTAZA - ssj 0:1

33e minuut.
Meads rent richting de bal. Harrison onderschept slim de pass. Harrison passt de bal met de wreef. Maessen rent richting de bal. Maessen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gliznitskof de bal. Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Nicholas de bal. Langer speelt de bal door. Hedwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Soloman onderschept slim de pass. Soloman speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOODBEWTAZA 60%, ssj 40%.
MOODBEWTAZA - ssj 0:1

63e minuut.
Worsley trapt de bal weg van het doel. Hobbs kopt de bal weg. Nicholas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haigh geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Langer de bal onder controle te krijgen. Nicholas rent richting de bal. Nicholas met een sublieme pass. Maessen rent richting de bal. Maessen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vettori geeft een lange en hoge pass. Montgomery is nu in balbezit. Montgomery passt de bal met de wreef. Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOODBEWTAZA 39%, ssj 61%.
MOODBEWTAZA - ssj 0:1