Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Otago Auckonton City
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Devine geeft een hoge lob. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langsdale onderschept slim de pass. Gissing onderschept slim de pass. Gissing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Devine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gissing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gissing geeft de bal voor. Axis probeert de bal met de borst te controleren. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Murray rent richting de bal. Berry verovert de bal door een tackle van achteren. Berry passt de bal zonder na te denken. Gissing rent richting de bal. Gissing haalt uit met een fantastische trap. Anthopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Harvey is nu in balbezit. Harvey speelt de bal door. Langer rent richting de bal. Langer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Otago - Auckonton City 0:1

38e minuut.
Gissing rent richting de bal. Vettori legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gissing raakt geblesseerd tijdens het duel. Gissing neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Anthopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Otago 61%, Auckonton City 39%.
North Otago - Auckonton City 0:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devine met de inworp. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Gissing verovert de bal door een tackle van achteren. Gissing geeft de bal voor. Anthopoulos bokst de bal weg.

78e minuut.
Musin verovert de bal door een tackle van achteren. Rutherford rent richting de bal. Musin rent richting de bal. Musin haalt uit met een fantastische trap. Shipley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Otago 53%, Auckonton City 47%.
North Otago - Auckonton City 0:1