Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barsload Team Satan
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyland is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lynch. Lynch krijgt een gele kaart.

15e minuut.
White geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matthews zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lynch rent richting de bal. Lynch geeft de bal voor. Paal!

20e minuut.
Croft onderschept slim de pass. Croft geeft een hoge lob. Newton kopt de bal weg. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Posa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matthews met een snelle inworp. Lynch rent richting de bal. Lynch schiet op doel. Hutton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Barsload - Team Satan 0:1

39e minuut.
Murray speelt de bal door. Bannatyne is nu in balbezit. Bannatyne passt de bal met de wreef. Heath rent richting de bal. Heath draait met de bal, schiet en ... Eaton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barsload 54%, Team Satan 46%.
Barsload - Team Satan 0:1

51e minuut.
Newton passt de bal met de wreef. Mckay geeft een lange en hoge pass. Posa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lynch is nu in balbezit. Lynch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lines geeft een hoge lob. Inworp. Pincer met een snelle inworp. Murray is nu in balbezit. Murray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barsload - Team Satan 1:1

64e minuut.
Boyland kopt de bal weg. Lang rent richting de bal. Newton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Newton krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Murray speelt de bal door. Mckay heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murray. Murray krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barsload 49%, Team Satan 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barsload - Team Satan 1:1