Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kant be stopped JJ khan
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.7
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Mika rent richting de bal. Mika geeft een hoge lob. Axis kopt de bal weg. Ashton is nu in balbezit. Ashton geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hawks passt de bal zonder na te denken. Ashton bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashton passt de bal zonder na te denken. Mika bereikt de bal nog maar net als eerste. Mika schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kant be stopped - JJ khan 0:1

27e minuut.
Axis geeft de bal voor. Wiggle is nu in balbezit. Wiggle passt de bal met de wreef. Mika is nu in balbezit. Mika schiet op doel. Hazlewood kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kant be stopped - JJ khan 0:2

30e minuut.
Ashton heeft problemen om de bal te vangen. Van Hattum is nu in balbezit. Van Hattum speelt de bal door. Darlington rent richting de bal. Darlington schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kant be stopped 52%, JJ khan 48%.
Kant be stopped - JJ khan 0:2

61e minuut.
Hanmer kopt de bal weg. Van Hattum bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hattum passt de bal zonder na te denken. Darlington rent richting de bal. Darlington draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Wiggle passt de bal met de wreef. Ashton bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashton probeert naar een medespeler te passen. Mika probeert de bal met de borst te controleren. Mika haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hazlewood speelt de bal door. Herbert kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hawks de bal onder controle te krijgen. Mika is nu in balbezit. Mika haalt uit met een fantastische trap. Hazlewood bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kant be stopped 52%, JJ khan 48%.
Kant be stopped - JJ khan 0:2