Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ujah Academy ParalyzedBlobfish
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Irvine passt de bal in één keer door. Fowler bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Goddard zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Goddard naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Leauai geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kelly de bal onder controle te krijgen. Irving is nu in balbezit. Irving draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brash de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ujah Academy - ParalyzedBlobfish 0:1

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hutt trapt de bal weg van het doel. Leauai kopt de bal weg. Irving heeft problemen om de bal te vangen. Irving haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ujah Academy - ParalyzedBlobfish 0:2

38e minuut.
Irving bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving passt de bal met de wreef. Murray rent richting de bal. Kelly verovert de bal door een tackle van achteren. Kelly haalt uit met een fantastische trap. Watts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kelly speelt de bal door. Irvine rent richting de bal. Irving probeert naar een medespeler te passen. Irvine is nu in balbezit. Irvine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ujah Academy 61%, ParalyzedBlobfish 39%.
Ujah Academy - ParalyzedBlobfish 0:2

46e minuut.
Irvine passt de bal met de wreef. Freebairn is nu in balbezit. Freebairn passt de bal met de wreef. Daar is Irvine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irvine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Grove geeft de bal voor. Brash probeert de bal aan de voet te houden. Irving is nu in balbezit. Irving haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ujah Academy - ParalyzedBlobfish 0:3

75e minuut.
Leauai rent richting de bal. Kelly onderschept slim de pass. Kelly speelt de bal door. Irving bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ujah Academy 57%, ParalyzedBlobfish 43%.
Ujah Academy - ParalyzedBlobfish 0:3