Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speedway FC Kant be stopped
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Anthopoulos is nu in balbezit. Barnes rent richting de bal. Anthopoulos begaat een overtreding. Anthopoulos krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes geeft de bal voor. Leauai is nu in balbezit. Leauai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Barnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barnes geeft de bal voor. Leauai rent richting de bal. Leauai schiet op doel. Hawks probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hazlewood trapt de bal weg van het doel. How kopt de bal weg. Curtis heeft problemen om de bal te vangen. Leauai bereikt de bal nog maar net als eerste. Leauai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Darlington verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Van Hattum de bal. Darlington rent richting de bal. Van Hattum rent richting de bal. Van Hattum schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Ottley probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hawks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anthopoulos is nu in balbezit. Leauai verovert de bal door een tackle van achteren. Leauai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Darlington raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Symon komt het veld opgelopen.

37e minuut.
How onderschept slim de pass. How passt de bal zonder na te denken. Watts probeert naar een medespeler te passen. Leauai rent richting de bal. Leauai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speedway FC 32%, Kant be stopped 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Speedway FC - Kant be stopped 0:0

55e minuut.
Wooddin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Watts met de inworp. Barnes rent richting de bal. Barnes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Fleming probeert de bal aan de voet te houden. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes probeert naar een medespeler te passen. Leauai bereikt de bal nog maar net als eerste. Leauai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speedway FC 39%, Kant be stopped 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Speedway FC - Kant be stopped 0:0