Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Christchurch United JJ khan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Hickey passt de bal zonder na te denken. Dickerson is nu in balbezit. Axis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Axis krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ashton bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert is nu in balbezit. Knowles maakt een afschuwelijke overtreding. Knowles krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Herbert rent richting de bal. Hickey is nu in balbezit. Hickey probeert naar een medespeler te passen. Dickerson rent richting de bal. Dickerson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Knowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Knowles speelt de bal door. Dickerson rent richting de bal. Dickerson schiet op doel. Power maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Christchurch United - JJ khan 1:0

26e minuut.
Herbert probeert naar een medespeler te passen. Kelleher rent richting de bal. Kelleher geeft de bal voor. Mika bereikt de bal nog maar net als eerste. Mika haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hickey verovert de bal door een tackle van achteren. Hickey met een sublieme pass. Dickerson rent richting de bal. Byers is nu in balbezit. Byers schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Power probeert wanhopig de bal te grijpen. Power probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ashton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byers rent richting de bal. Byers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Christchurch United 45%, JJ khan 55%.
Christchurch United - JJ khan 1:0

49e minuut.
Daar is Hickey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hickey kopt de bal weg. Wagner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dickerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickerson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Byers bereikt de bal nog maar net als eerste. Byers geeft de bal voor. Anderson is nu in balbezit. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mika is nu in balbezit. Ashton rent richting de bal. Mika rent richting de bal. Mika haalt uit met een fantastische trap. Curtis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Christchurch United 46%, JJ khan 54%.
Christchurch United - JJ khan 1:0