Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ParalyzedBlobfish Friends FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.3 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Naylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Maessen onderschept slim de pass. Maessen passt de bal zonder na te denken. Fowler is nu in balbezit. Fowler passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Leauai rent richting de bal. Leauai geeft een hoge lob. Lachlan is nu in balbezit. Irving onderschept slim de pass. Irving haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ponting trapt de bal weg van het doel. Leauai rent richting de bal. Bond schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bond krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Donoso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grant de bal. Downes is nu in balbezit. Knight verovert de bal door een tackle van achteren. Knight draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Grove rent richting de bal. Grove geeft een hoge lob. Irving rent richting de bal. Daar is Irving, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irving schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Grant rent richting de bal. Grant probeert naar een medespeler te passen. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight haalt uit met een fantastische trap. Murray probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ParalyzedBlobfish 44%, Friends FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ParalyzedBlobfish - Friends FC 0:0

50e minuut.
Leauai is nu in balbezit. Bond verovert de bal door een tackle van achteren. Bond passt de bal in één keer door. Knight rent richting de bal. Knight haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Grant probeert naar een medespeler te passen. Naylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Downes onderschept slim de pass. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight draait met de bal, schiet en ... Watts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Naylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Downes onderschept slim de pass. Bond verovert de bal door een tackle van achteren. Knight is nu in balbezit. Knight draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Downes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight is nu in balbezit. Knight passt de bal zonder na te denken. Naylor is nu in balbezit. Naylor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ParalyzedBlobfish 63%, Friends FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ParalyzedBlobfish - Friends FC 0:0