Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RonsBros ParalyzedBlobfish
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Ballard probeert naar een medespeler te passen. Downes rent richting de bal. Ballard onderschept slim de pass. Maessen rent richting de bal. Maessen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Berry geeft een lange en hoge pass. Downes kopt de bal weg. Daar is Bryson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maessen is nu in balbezit. Maessen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Berry rent richting de bal. Berry geeft de bal voor. Klungelig pakt Grove de bal. Irving is nu in balbezit. Irving haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rennell trapt de bal weg. Wagner kopt de bal weg. Daar is Murray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicholas onderschept slim de pass. Nicholas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RonsBros 44%, ParalyzedBlobfish 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RonsBros - ParalyzedBlobfish 0:0

71e minuut.
Maessen rent richting de bal. Jennings onderschept slim de pass. Maessen rent richting de bal. Irving rent richting de bal. Irving draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Grove passt de bal met de wreef. Maessen heeft problemen om de bal te vangen. Maessen geeft een lange en hoge pass. Daar is Irving, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irving haalt uit met een fantastische trap. Rennell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RonsBros - ParalyzedBlobfish 0:1

81e minuut.
Bryson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Grove de bal onder controle te krijgen. Ballard rent richting de bal. Irving is nu in balbezit. Irving haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ballard speelt de bal door. Utting bereikt de bal nog maar net als eerste. Utting passt de bal zonder na te denken. Nicholas is nu in balbezit. Nicholas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RonsBros 42%, ParalyzedBlobfish 58%.
RonsBros - ParalyzedBlobfish 0:1