Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Friends FC JJ khan
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Ashton passt de bal zonder na te denken. Grant onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wiggle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Knight is nu in balbezit. Naylor is nu in balbezit. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Naylor verovert de bal door een tackle van achteren. Naylor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wiggle met de inworp. Ashton is nu in balbezit. Grant is nu in balbezit. Ashton bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bond verovert de bal door een tackle van achteren. Bond probeert naar een medespeler te passen. Knight rent richting de bal. Knight haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Friends FC - JJ khan 1:0

42e minuut.
Ashton verovert de bal door een tackle van achteren. Ashton probeert naar een medespeler te passen. Herbert rent richting de bal. Knight onderschept slim de pass. Knight draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friends FC 52%, JJ khan 48%.
Friends FC - JJ khan 1:0

55e minuut.
Bond probeert naar een medespeler te passen. Knight rent richting de bal. Knight passt de bal zonder na te denken. Naylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Naylor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ashton speelt de bal door. Mika rent richting de bal. Mika passt de bal zonder na te denken. Wiggle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggle draait met de bal, schiet en ... Ponting verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wiggle zal de hoekschop nemen. Daar is Mika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponting werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Friends FC - JJ khan 1:1

66e minuut.
Naylor met een sublieme pass. Knight rent richting de bal. Mika verovert de bal door een tackle van achteren. Mika schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Van Gog onderschept slim de pass. Van Gog passt de bal zonder na te denken. Jackman probeert naar een medespeler te passen. Naylor rent richting de bal. Naylor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Friends FC - JJ khan 2:1

88e minuut.
Mika haalt uit met een fantastische trap. Ponting speelt de bal door. Bond bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashton rent richting de bal. Ashton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friends FC 63%, JJ khan 37%.
Friends FC - JJ khan 2:1