Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JJ khan Friends FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tickle met een harde bal richting middenveld. Jackman kopt de bal weg. Knight rent richting de bal. Knight geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Courtney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Courtney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JJ khan - Friends FC 0:1

22e minuut.
Wiggle is nu in balbezit. Wiggle geeft de bal voor. Klungelig pakt Bond de bal. Mika bereikt de bal nog maar net als eerste. Mika draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hanmer rent richting de bal. Courtney rent richting de bal. Courtney passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Knight de bal. Knight haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JJ khan - Friends FC 0:2

45e minuut.
Daar is Herbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bond rent richting de bal. Mika verovert de bal door een tackle van achteren. Ashton bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JJ khan 47%, Friends FC 53%.
JJ khan - Friends FC 0:2

68e minuut.
Wiggle geeft de bal voor. Kelleher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleher met een sublieme pass. Ashton bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bond is nu in balbezit. Kelleher onderschept slim de pass. Kelleher probeert naar een medespeler te passen. Mika rent richting de bal. Mika draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Grant rent richting de bal. Axis is nu in balbezit. Axis passt de bal zonder na te denken. Mika is nu in balbezit. Mika haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashton verovert de bal door een tackle van achteren. Ashton speelt de bal door. Mika rent richting de bal. Mika schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jackman is nu in balbezit. Hyslop begaat een overtreding. Jackman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Gog met een snel genomen vrije trap. Wagner heeft problemen om de bal te vangen. Courtney is nu in balbezit. Courtney haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JJ khan 40%, Friends FC 60%.
JJ khan - Friends FC 0:2