Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Christchurch United Ujah Academy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Inworp. Anderson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Byers bereikt de bal nog maar net als eerste. Byers haalt uit met een fantastische trap. Hutt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Herbert probeert naar een medespeler te passen. Dickerson is nu in balbezit. Wiki begaat een overtreding. Dickerson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Byers wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Howlett geeft een hoge lob. Freebairn speelt de bal door. O`Donoghue probeert naar een medespeler te passen. Goddard kan de bal niet met de borst controleren. Goddard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Byers is nu in balbezit. Kelly verovert de bal door een tackle van achteren. Kelly speelt de bal door. Goddard is nu in balbezit. Goddard schiet op doel. Curtis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Hickey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholes rent richting de bal. O`Donoghue tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. O`Donoghue krijgt een gele kaart. Scholes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Scholes kan niet meer verder spelen. Legg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Christchurch United 34%, Ujah Academy 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Christchurch United - Ujah Academy 0:0

60e minuut.
Knowles geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foster met een snelle inworp. Daar is O`Donoghue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Donoghue geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
O`Donoghue passt de bal met de wreef. Wiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiki geeft een hoge lob. Freebairn rent richting de bal. Freebairn geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Wiki met een sublieme pass. Foster is nu in balbezit. Foster met een sublieme pass. Goddard bereikt de bal nog maar net als eerste. Goddard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Christchurch United 62%, Ujah Academy 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Christchurch United - Ujah Academy 0:0