Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speedway FC RonsBros
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Wagner rent richting de bal. How onderschept slim de pass. How passt de bal met de wreef. Leauai bereikt de bal nog maar net als eerste. Leauai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dabner heeft problemen om de bal te vangen. Leauai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert McDonald de bal onder controle te krijgen. Rennell bokst de bal weg. Paal!

11e minuut.
Utting met een sublieme pass. How bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabner begaat een overtreding. Dabner krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ballard speelt de bal door. Utting rent richting de bal. Utting met een sublieme pass. Axis rent richting de bal. Axis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speedway FC - RonsBros 0:1

40e minuut.
Davidson probeert de bal met de borst te controleren. Dabner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabner passt de bal zonder na te denken. Wagner is nu in balbezit. Wagner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speedway FC 53%, RonsBros 47%.
Speedway FC - RonsBros 0:1

47e minuut.
How geeft een hoge lob. Leauai heeft problemen om de bal te vangen. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes verovert de bal door een tackle van achteren. Barnes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Speedway FC - RonsBros 1:1

57e minuut.
Ballard is nu in balbezit. Ballard passt de bal in één keer door. Utting geeft een lange en hoge pass. Axis springt en kopt de bal. Turnbull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speedway FC - RonsBros 1:2

70e minuut.
McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald geeft de bal voor. Wagner kopt de bal weg. Axis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Miller de bal. Wagner onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van How. Wagner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

76e minuut.
Jennings heeft problemen om de bal te vangen. Leauai is nu in balbezit. Barnes rent richting de bal. Barnes haalt uit met een fantastische trap. Rennell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Speedway FC - RonsBros 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speedway FC 46%, RonsBros 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Speedway FC - RonsBros 2:2