Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bercelona messe Arsenal 007
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Darney passt de bal zonder na te denken. McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. McClure passt de bal met de wreef. Cox rent richting de bal. Cox haalt uit met een fantastische trap. Marsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
McClure onderschept slim de pass. McClure probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kingi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kingi draait met de bal, schiet en ... Kauffeld probeert de bal aan de voet te houden. Marsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
McCormack met een snelle inworp. Holah rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Considine. Considine krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Holah heeft problemen om de bal te vangen. McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah onderschept slim de pass. Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Prescott haalt uit met een fantastische trap. Chappell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Nelson verovert de bal door een tackle van achteren. Holah is nu in balbezit. McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah verovert de bal door een tackle van achteren. Holah schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
McClure geeft een lange en hoge pass. Kingi rent richting de bal. Green begaat een overtreding. Green krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bercelona messe 26%, Arsenal 007 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bercelona messe - Arsenal 007 0:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chappell met een harde bal richting middenveld. Darney kopt de bal weg. Prescott rent richting de bal. Prescott haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
McKinnon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gibbs met een snelle inworp. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nelson rent richting de bal. McClure verovert de bal door een tackle van achteren. McClure geeft de bal voor. Kingi kan de bal niet met de borst controleren. Kingi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Green geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gibbs met de inworp. Cox rent richting de bal. Cox draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bercelona messe - Arsenal 007 0:1

80e minuut.
Considine is nu in balbezit. Considine speelt de bal door. Cole geeft de bal voor. Prescott controleert de bal met de borst. Prescott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. McClure geeft een hoge lob. Klungelig pakt Green de bal. Kingi onderschept slim de pass. Kingi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Marsh met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Holah de bal. Holah speelt de bal door. Prescott is nu in balbezit. Prescott haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bercelona messe 53%, Arsenal 007 47%.
bercelona messe - Arsenal 007 0:1