Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal 007 tasc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Dempsey onderschept slim de pass. Dempsey geeft de bal voor. Meads probeert de bal aan de voet te houden. Kingi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingi draait met de bal, schiet en ... Lucas bokst de bal weg.

15e minuut.
Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards geeft een lange en hoge pass. White probeert de bal aan de voet te houden. Cargill rent richting de bal. Cargill draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Barnes onderschept slim de pass. Barnes probeert naar een medespeler te passen. Smithe met een sublieme pass. Cargill heeft problemen om de bal te vangen. Cargill schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal 007 - tasc 0:1

30e minuut.
Hill met een sublieme pass. Smithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe probeert naar een medespeler te passen. Kingi is nu in balbezit. Kingi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Dempsey probeert naar een medespeler te passen. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas passt de bal met de wreef. Cargill is nu in balbezit. Cargill haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. White heeft problemen om de bal te vangen. Chappell bokst de bal weg.

33e minuut.
Gillespie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucas met een snelle inworp. Edwards is nu in balbezit. Edwards geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 007 43%, tasc 57%.
Arsenal 007 - tasc 0:1

54e minuut.
McClure geeft een hoge lob. Bunce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kingi is nu in balbezit. Kingi schiet op doel. Lucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dempsey met een snelle inworp. McClure kan de bal niet met de borst controleren. McClure probeert naar een medespeler te passen. Kingi rent richting de bal. Kingi draait met de bal, schiet en ... Lucas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal 007 - tasc 1:1

72e minuut.
Dawson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McCallum komt het veld opgelopen. Lucas met een snelle inworp. Edwards is nu in balbezit. Considine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Edwards is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Edwards kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal 007 - tasc 1:2

76e minuut.
Edwards rent richting de bal. Dempsey onderschept slim de pass. Dempsey speelt de bal door. Kingi is nu in balbezit. Kingi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Chappell trapt de bal weg van het doel. Smithe kopt de bal weg. Daar is White, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cargill is nu in balbezit. Cargill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
White kopt de bal weg. Considine rent richting de bal. Considine passt de bal met de wreef. Kingi rent richting de bal. Kingi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 007 60%, tasc 40%.
Arsenal 007 - tasc 1:2