Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tasc Arsenal 007
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
McClure verovert de bal door een tackle van achteren. Wilson rent richting de bal. McClure maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, McClure moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! McClure schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Lucas trapt de bal weg. Edwards kopt de bal weg. White probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Wilson probeert naar een medespeler te passen. Edwards rent richting de bal. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill is nu in balbezit. Cargill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Meads geeft een lange en hoge pass. Paston rent richting de bal. Barnes begaat een overtreding. Barnes krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ramsay geeft een hoge lob. Meads kopt de bal weg. Daar is Wilson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kingi rent richting de bal. Kingi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Chappell trapt de bal weg. Vagana kopt de bal weg. Kingi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingi draait met de bal, schiet en ... Bunce probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tasc 47%, Arsenal 007 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tasc - Arsenal 007 0:0

51e minuut.
Paston onderschept slim de pass. Wilson rent richting de bal. Wilson passt de bal in één keer door. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Atkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox onderschept slim de pass. Cox haalt uit met een fantastische trap. Kingi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Arsenal 007 0:1

86e minuut.
Kingi is nu in balbezit. Wilson rent richting de bal. Wilson passt de bal met de wreef. Kingi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tasc 55%, Arsenal 007 45%.
tasc - Arsenal 007 0:1