Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JhanduXI ragers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten matig
hopeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Barkley kopt de bal weg. Klungelig pakt McTague de bal. McTague passt de bal in één keer door. Anngow rent richting de bal. Anngow haalt uit met een fantastische trap. Leauai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Moody rent richting de bal. Moody geeft de bal voor. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ... Daar is Collins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JhanduXI 55%, ragers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JhanduXI - ragers 0:0

53e minuut.
Leijh geeft de bal voor. Nelsen rent richting de bal. Nelsen passt de bal in één keer door. Anngow is nu in balbezit. Anngow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Morcombe passt de bal met de wreef. Moody is nu in balbezit. Fleming begaat een overtreding. Fleming krijgt een gele kaart. Moody roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Moody kan niet meer verder spelen. Donoso komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zane verovert de bal door een tackle van achteren. Zane met een sublieme pass. Collins is nu in balbezit. Foster onderschept slim de pass. Foster draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Kelly passt de bal met de wreef. Nelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelsen passt de bal in één keer door. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Barkley geeft een lange en hoge pass. Musin heeft problemen om de bal te vangen. Musin speelt de bal door. Morcombe rent richting de bal. Morcombe geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JhanduXI 58%, ragers 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JhanduXI - ragers 0:0