Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promos bob R.I.P
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is De Bruin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allen rent richting de bal. De Bruin maakt een afschuwelijke overtreding. De Bruin krijgt een gele kaart.

3e minuut.
McClure probeert naar een medespeler te passen. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil probeert naar een medespeler te passen. Clark rent richting de bal. Clark schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Allen kan de bal niet met de borst controleren. Allen probeert naar een medespeler te passen. Hartley speelt de bal door. Wood is nu in balbezit. Wood draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hartley kopt de bal weg. Utting speelt de bal door. Klungelig pakt Crow de bal. Kirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirk haalt uit met een fantastische trap. Cargill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De Bruin geeft een lange en hoge pass. Daar is Utting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wood is nu in balbezit. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promos - bob R.I.P 1:0

40e minuut.
Crow is nu in balbezit. Crow geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Reid de bal. Clark rent richting de bal. Clark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Promos - bob R.I.P 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promos 48%, bob R.I.P 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Promos - bob R.I.P 1:1

60e minuut.
Hartley speelt de bal door. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood is nu in balbezit. Hall rent richting de bal. Hall draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Nicol passt de bal zonder na te denken. Stanley rent richting de bal. Stanley met een sublieme pass. Hall is nu in balbezit. Hall haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Utting kopt de bal weg. Klungelig pakt Hartley de bal. Met opzet legt Allen zijn tegenspeler op de grond. Allen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promos 61%, bob R.I.P 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Promos - bob R.I.P 1:1