Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hammad malik Arsenal 007
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Kingi heeft problemen om de bal te vangen. Mulligan rent richting de bal. Kingi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingi schiet op doel. Turnbull probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
McClure rent richting de bal. McClure passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kingi de bal. Cox is nu in balbezit. Cox draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rush onderschept slim de pass. Rush speelt de bal door. Gordon rent richting de bal. Gordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hammad malik - Arsenal 007 1:0

26e minuut.
Dover met een snelle inworp. Rush kan de bal niet met de borst controleren. Rush geeft de bal voor. Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rush is nu in balbezit. Rush geeft een hoge lob. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John draait met de bal, schiet en ... Chappell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hammad malik - Arsenal 007 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hammad malik 39%, Arsenal 007 61%.
hammad malik - Arsenal 007 2:0

52e minuut.
Rush met een sublieme pass. Ramsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsay passt de bal zonder na te denken. Cox rent richting de bal. Cox draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hammad malik - Arsenal 007 2:1

58e minuut.
Kingi bereikt de bal nog maar net als eerste. Correia is nu in balbezit. Kingi onderschept slim de pass. Cox is nu in balbezit. Cox haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hammad malik - Arsenal 007 2:2

72e minuut.
John bereikt de bal nog maar net als eerste. John passt de bal met de wreef. Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Ramsay is nu in balbezit. Ramsay geeft een lange en hoge pass. Correia kopt de bal weg. Cox rent richting de bal. Cox schiet op doel. Wood kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hammad malik 45%, Arsenal 007 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hammad malik - Arsenal 007 2:2