Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal 007 hammad malik
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Gordon haalt uit met een fantastische trap. Gillespie probeert de bal aan de voet te houden. Mau rent richting de bal. Mau passt de bal in één keer door. Rush geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mau passt de bal met de wreef. Rush bereikt de bal nog maar net als eerste. Rush speelt de bal door. Cossey rent richting de bal. Cossey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Gordon is nu in balbezit. Cox onderschept slim de pass. Mulligan begaat een overtreding. Mulligan krijgt een gele kaart.

36e minuut.
McClure is nu in balbezit. McClure probeert naar een medespeler te passen. Cox is nu in balbezit. Kingi is nu in balbezit. Kingi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal 007 - hammad malik 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 007 58%, hammad malik 42%.
Arsenal 007 - hammad malik 1:0

57e minuut.
Mulligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mau is nu in balbezit. Mau passt de bal met de wreef. Cossey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ramsay rent richting de bal. John verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Ramsay zijn tegenspeler op de grond. Ramsay krijgt een gele kaart.

71e minuut.
McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine met een sublieme pass. Cox rent richting de bal. Cox draait met de bal, schiet en ... Wood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Vagana de bal onder controle te krijgen. Considine is nu in balbezit. Considine geeft de bal voor. Kingi is nu in balbezit. Kingi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 007 39%, hammad malik 61%.
Arsenal 007 - hammad malik 1:0