Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tasc bercelona messe
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Wilson geeft de bal voor. Paston bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormack tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paston raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Wilson kopt de bal weg. Darney met een sublieme pass. Wilson heeft problemen om de bal te vangen. Prescott rent richting de bal. Prescott draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Lucas passt de bal in één keer door. Walker heeft problemen om de bal te vangen. Cargill is nu in balbezit. Cargill draait met de bal, schiet en ... Marsh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - bercelona messe 1:0

26e minuut.
Holah rent richting de bal. Atkins rent richting de bal. Atkins geeft een hoge lob. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Smithe geeft een hoge lob. Kauffeld speelt de bal door. Nelson controleert de bal met de borst. Edwards is nu in balbezit. Edwards schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wilson kopt de bal weg. Daar is Cargill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darney bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill onderschept slim de pass. Cargill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lucas trapt de bal weg van het doel. Darney rent richting de bal. Smithe begaat een overtreding. Smithe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tasc 36%, bercelona messe 64%.
tasc - bercelona messe 1:0

54e minuut.
Prescott onderschept slim de pass. Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Prescott rent richting de bal. Holah is nu in balbezit. Holah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cole geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paston met een snelle inworp. Edwards rent richting de bal. Edwards haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lucas heeft problemen om de bal te vangen. Lucas haalt uit met een fantastische trap. Marsh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Walker heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - bercelona messe 2:0

77e minuut.
Smithe probeert de bal aan de voet te houden. Holah is nu in balbezit. Holah passt de bal in één keer door. Prescott is nu in balbezit. Prescott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - bercelona messe 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tasc 55%, bercelona messe 45%.
tasc - bercelona messe 2:1