Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tasc Promos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards schiet op doel. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas geeft een hoge lob. Cargill krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cocks geeft een hoge lob. Inworp. Lucas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edwards is nu in balbezit. Edwards met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Promos 1:0

15e minuut.
Doeltrap. Urlovic met een harde bal richting middenveld. Wilson kopt de bal weg. Klungelig pakt Paston de bal. Paston draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Lauaki geeft een hoge lob. Edwards is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stanley. Stanley krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Paston verovert de bal door een tackle van achteren. Paston probeert naar een medespeler te passen. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall schiet op doel. Lucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tasc - Promos 1:1

37e minuut.
Meads met een harde bal richting middenveld. Stanley rent richting de bal. Stanley probeert naar een medespeler te passen. Hall is nu in balbezit. Hall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tasc 49%, Promos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tasc - Promos 1:1

49e minuut.
Daar is Bunce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilson met een sublieme pass. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Promos 1:2

58e minuut.
Atkins geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spedding met de inworp. Wood rent richting de bal. Wood geeft een lange en hoge pass. Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
McCallum geeft de bal voor. Inworp. Lauaki met de inworp. Daar is Wood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De Bruin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paston. De Bruin raakt geblesseerd tijdens het duel. De Bruin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hall rent richting de bal. Hall haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tasc 54%, Promos 46%.
tasc - Promos 1:2