Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promos tasc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Wood is nu in balbezit. Wood passt de bal met de wreef. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall schiet op doel. Lucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promos - tasc 1:0

14e minuut.
Cocks is nu in balbezit. Cocks geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wilson de bal. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards draait met de bal, schiet en ... Urlovic bokst de bal weg.

18e minuut.
Paston verovert de bal door een tackle van achteren. Hartley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paston is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smithe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cargill maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Wood passt de bal in één keer door. Paston rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Bruin. Paston wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Paston kan niet meer verder spelen. Wilson komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Hall is nu in balbezit. Meads onderschept slim de pass. Meads geeft een hoge lob. Klungelig pakt Reid de bal. Cargill onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lucas neemt de hoekschop. Paal! Urlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Chisholm de bal. Cargill is nu in balbezit. Paal!

35e minuut.
Cargill haalt uit met een fantastische trap. Reid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lucas zal de hoekschop nemen. Cargill springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wilson is nu in balbezit. Wilson haalt uit met een fantastische trap. Urlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Lucas passt de bal zonder na te denken. Cargill is nu in balbezit. Cargill draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Promos - tasc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promos 57%, tasc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Promos - tasc 1:1

53e minuut.
Wilson speelt de bal door. Klungelig pakt Cocks de bal. Cocks geeft de bal voor. Wood is nu in balbezit. Wood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promos - tasc 2:1

55e minuut.
Cocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas met een sublieme pass. Cargill rent richting de bal. Cargill draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Wilson passt de bal in één keer door. Cargill rent richting de bal. Cargill passt de bal zonder na te denken. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards draait met de bal, schiet en ... Urlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Cargill rent richting de bal. Reid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cargill is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Edwards zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Promos - tasc 2:2

82e minuut.
Hall rent richting de bal. Hall schiet op doel. Na een snelle pass probeert Meads de bal onder controle te krijgen. Stanley bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanley draait met de bal, schiet en ... Lucas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promos - tasc 3:2

87e minuut.
Stanley rent richting de bal. Wilson onderschept slim de pass. Wilson speelt de bal door. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promos 54%, tasc 46%.
Promos - tasc 3:2