Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hammad malik JhanduXI
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


7e minuut.
McTague is nu in balbezit. Mau begaat een overtreding. McTague raakt geblesseerd tijdens het duel. Anngow met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Turnbull de bal. Anngow is nu in balbezit. Anngow draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mau passt de bal zonder na te denken. Gordon rent richting de bal. Collins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Collins krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Mau bereikt de bal nog maar net als eerste. Mau passt de bal zonder na te denken. Daar is Anngow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mau verovert de bal door een tackle van achteren. Mau speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rush geeft een lange en hoge pass. Daar is John, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howlett rent richting de bal. John onderschept slim de pass. John geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Anngow geeft de bal voor. Nelsen kopt de bal weg. Dover probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anngow rent richting de bal. Anngow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hammad malik 47%, JhanduXI 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hammad malik - JhanduXI 0:0

50e minuut.
Nelsen speelt de bal door. Rush rent richting de bal. Rush met een sublieme pass. Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Turnbull geeft een lange en hoge pass. Anngow kopt de bal weg. Mau bereikt de bal nog maar net als eerste. McTague verovert de bal door een tackle van achteren. McTague schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hammad malik - JhanduXI 0:1

63e minuut.
Turnbull onderschept slim de pass. Mulligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulligan probeert naar een medespeler te passen. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John geeft een lange en hoge pass. Spedding kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Clark passt de bal met de wreef. McTague bereikt de bal nog maar net als eerste. McTague passt de bal met de wreef. Anngow rent richting de bal. Anngow draait met de bal, schiet en ... Wood verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Mau passt de bal zonder na te denken. Nelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelsen probeert naar een medespeler te passen. McTague bereikt de bal nog maar net als eerste. McTague haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hammad malik 56%, JhanduXI 44%.
hammad malik - JhanduXI 0:1