Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ragers Arsenal 007
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Barnett onderschept slim de pass. Barnett speelt de bal door. Vagana is nu in balbezit. Vagana geeft een lange en hoge pass. Kingi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Astle geeft de bal voor. Zane probeert de bal aan de voet te houden. Kingi rent richting de bal. Kingi haalt uit met een fantastische trap. Leauai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ragers - Arsenal 007 0:1

22e minuut.
Considine passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kingi de bal. Kingi speelt de bal door. Cox is nu in balbezit. Cox schiet op doel. Leauai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Daar is Dempsey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster onderschept slim de pass. Foster draait met de bal, schiet en ... Chappell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ragers - Arsenal 007 1:1

31e minuut.
Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett speelt de bal door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... Chappell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ragers - Arsenal 007 2:1

39e minuut.
Hedwig geeft de bal voor. Inworp. Barnes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cox rent richting de bal. Cox draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dempsey heeft problemen om de bal te vangen. Moody rent richting de bal. Moody geeft een lange en hoge pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Leauai niet meer kan verder spelen. Turner komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Barnett passt de bal in één keer door. Daar is Dempsey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dempsey passt de bal met de wreef. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ragers 49%, Arsenal 007 51%.
ragers - Arsenal 007 2:1

53e minuut.
Moody bereikt de bal nog maar net als eerste. Moody passt de bal zonder na te denken. Foster is nu in balbezit. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ragers - Arsenal 007 3:1

74e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. White rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. Foster haalt uit met een fantastische trap. Chappell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ragers - Arsenal 007 4:1

77e minuut.
Cox probeert naar een medespeler te passen. Laulala bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulala met een sublieme pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap. Chappell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ragers 35%, Arsenal 007 65%.
ragers - Arsenal 007 4:1