Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bob R.I.P bercelona messe
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Rutherford kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. McCormack neemt de hoekschop. Prescott springt en kopt de bal. Cargill probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Crow rent richting de bal. McCormack rent richting de bal. McCormack passt de bal met de wreef. Prescott is nu in balbezit. Prescott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
McCormack kopt de bal weg. Klungelig pakt Holah de bal. Holah passt de bal in één keer door. Prescott rent richting de bal. Prescott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kauffeld is nu in balbezit. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauffeld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kauffeld krijgt een gele kaart. Neil raakt geblesseerd tijdens het duel. Kauffeld speelt de bal door. Nicol wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
bob R.I.P - bercelona messe 1:0

35e minuut.
Clark rent richting de bal. Clark passt de bal in één keer door. Neil is nu in balbezit. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark schiet op doel. Marsh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bob R.I.P - bercelona messe 2:0

38e minuut.
Clark is nu in balbezit. Neil rent richting de bal. Neil passt de bal met de wreef. Clark heeft problemen om de bal te vangen. Clark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bob R.I.P - bercelona messe 3:0

39e minuut.
Neil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lines komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bob R.I.P 37%, bercelona messe 63%.
bob R.I.P - bercelona messe 3:0

55e minuut.
Holah is nu in balbezit. Rutherford bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah maakt een afschuwelijke overtreding. Holah krijgt een gele kaart. Rutherford is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rutherford zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Clark is nu in balbezit. Clark draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Crow onderschept slim de pass. Crow speelt de bal door. Nicol heeft problemen om de bal te vangen. Holah rent richting de bal. Holah haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bob R.I.P - bercelona messe 3:1

61e minuut.
Cole geeft een hoge lob. Daar is McCormack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCormack geeft een lange en hoge pass. Prescott is nu in balbezit. Prescott draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cargill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Crow rent richting de bal. McCormack verovert de bal door een tackle van achteren. McCormack geeft een lange en hoge pass. Cargill met een sublieme pass. Darney kopt de bal weg. Cargill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Henry met een sublieme pass. Holah is nu in balbezit. Holah passt de bal in één keer door. Prescott rent richting de bal. Prescott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cargill met een harde bal richting middenveld. Lines is nu in balbezit. Lines met een sublieme pass. Clark is nu in balbezit. Clark schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bob R.I.P 42%, bercelona messe 58%.
bob R.I.P - bercelona messe 3:1