Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal 007 bob R.I.P
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Hawks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawks geeft een lange en hoge pass. Gillespie heeft problemen om de bal te vangen. Clark rent richting de bal. Clark draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gibbs is nu in balbezit. Gibbs geeft een lange en hoge pass. Wooddin heeft problemen om de bal te vangen. Kingi rent richting de bal. Kingi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal 007 - bob R.I.P 1:0

26e minuut.
Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert McClure de bal onder controle te krijgen. Clark rent richting de bal. Clark haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Owen onderschept slim de pass. McClure rent richting de bal. Owen rent richting de bal. Clark rent richting de bal. Clark schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 007 61%, bob R.I.P 39%.
Arsenal 007 - bob R.I.P 1:0

46e minuut.
Utting raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wiseman komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Considine rent richting de bal. Considine probeert naar een medespeler te passen. Cox rent richting de bal. Kingi is nu in balbezit. Kingi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
McClure rent richting de bal. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen speelt de bal door. Clark rent richting de bal. Clark draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ramsay met de inworp. McClure rent richting de bal. Neil begaat een overtreding. Neil krijgt een gele kaart.

70e minuut.
White geeft een hoge lob. Owen kopt de bal weg. Daar is McClure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
McClure verovert de bal door een tackle van achteren. McClure geeft een lange en hoge pass. White probeert de bal aan de voet te houden. Clark is nu in balbezit. Clark haalt uit met een fantastische trap. Chappell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingi rent richting de bal. Cox rent richting de bal. Cox haalt uit met een fantastische trap. Wooddin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 007 49%, bob R.I.P 51%.
Arsenal 007 - bob R.I.P 1:0