Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bercelona messe ragers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Holah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Musin met een snelle inworp. Zane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zane geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Marsh trapt de bal weg van het doel. Zane kopt de bal weg. Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barnett verovert de bal door een tackle van achteren. Barnett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moody met een snelle inworp. Astle geeft de bal voor. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Laulala verovert de bal door een tackle van achteren. Laulala probeert naar een medespeler te passen. Moody met een sublieme pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
McCormack onderschept slim de pass. Woods verovert de bal door een tackle van achteren. Woods speelt de bal door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Moody met een snelle inworp. Barnett is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Nelson ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nelson naar de kleedkamers voor een vroege douche. Barnett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Barnett neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
bercelona messe - ragers 0:1

27e minuut.
Klungelig pakt Holah de bal. Holah geeft een lange en hoge pass. Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Prescott haalt uit met een fantastische trap. Eaton kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Musin is nu in balbezit. Musin geeft de bal voor. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barnett is nu in balbezit. Barnett draait met de bal, schiet en ... Marsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bercelona messe - ragers 0:2

40e minuut.
Woods met een sublieme pass. Holah rent richting de bal. Holah passt de bal met de wreef. Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Prescott schiet op doel. Leauai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Zane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zane passt de bal in één keer door. Daar is Barnett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barnett schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kauffeld de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bercelona messe 70%, ragers 30%.
bercelona messe - ragers 0:2

52e minuut.
Prescott is nu in balbezit. Zane speelt de bal door. Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah haalt uit met een fantastische trap. Hedwig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leauai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bercelona messe - ragers 1:2

54e minuut.
Zane is nu in balbezit. Zane geeft een lange en hoge pass. Walker rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. Foster draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Walker onderschept slim de pass. Walker met een sublieme pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel. Marsh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Walker trapt de bal weg van het doel. Henry kopt de bal weg. Prescott probeert de bal met de borst te controleren. Prescott haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
McKinnon geeft de bal voor. McCormack kopt de bal weg. Hedwig is nu in balbezit. Prescott verovert de bal door een tackle van achteren. Prescott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Henry geeft een lange en hoge pass. McCormack is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zane. Zane krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bercelona messe 68%, ragers 32%.
bercelona messe - ragers 1:2