Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hammad malik bob R.I.P
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 21.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
John geeft een hoge lob. Wooddin kopt de bal weg. Owen heeft problemen om de bal te vangen. Cossey rent richting de bal. Cossey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Cossey verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon rent richting de bal. Cossey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossey draait met de bal, schiet en ... Cargill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hammad malik - bob R.I.P 1:0

21e minuut.
Owen passt de bal met de wreef. Allen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Correia de bal. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rush verovert de bal door een tackle van achteren. Rush met een sublieme pass. Gordon rent richting de bal. Cossey is nu in balbezit. Cossey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Mulligan de bal onder controle te krijgen. Clark probeert naar een medespeler te passen. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark rent richting de bal. Clark schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mulligan onderschept slim de pass. Nicol onderschept slim de pass. Nicol probeert naar een medespeler te passen. Neil is nu in balbezit. Neil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rush heeft problemen om de bal te vangen. Owen onderschept slim de pass. Owen passt de bal in één keer door. Clark is nu in balbezit. Clark draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cossey is nu in balbezit. Cossey passt de bal met de wreef. Gordon is nu in balbezit. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Cargill maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hammad malik - bob R.I.P 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hammad malik 49%, bob R.I.P 51%.
hammad malik - bob R.I.P 2:0

51e minuut.
Neil is nu in balbezit. Neil passt de bal zonder na te denken. Clark is nu in balbezit. Clark haalt uit met een fantastische trap. Wood werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hammad malik - bob R.I.P 2:1

53e minuut.
Nicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicol geeft de bal voor. Clark kan de bal niet met de borst controleren. Allen is nu in balbezit. Allen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Nicol de bal. Mulligan is nu in balbezit. Mulligan passt de bal in één keer door. Cossey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Clark speelt de bal door. McClure is nu in balbezit. McClure geeft de bal voor. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Mau rent richting de bal. Mau geeft de bal voor. Rutherford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hammad malik 59%, bob R.I.P 41%.
hammad malik - bob R.I.P 2:1