Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promos Arsenal 007
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Vagana met de inworp. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine probeert naar een medespeler te passen. Kingi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Barnes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. McClure met een sublieme pass. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Vagana bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruin onderschept slim de pass. De Bruin probeert naar een medespeler te passen. Hall rent richting de bal. Hall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De Bruin verovert de bal door een tackle van achteren. De Bruin passt de bal in één keer door. Hall is nu in balbezit. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gillespie met een harde bal richting middenveld. Hartley rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vagana. Vagana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promos 36%, Arsenal 007 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Promos - Arsenal 007 0:0

58e minuut.
Considine geeft de bal voor. Klungelig pakt Chisholm de bal. Kingi onderschept slim de pass. Kingi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Considine rent richting de bal. Hartley onderschept slim de pass. Hartley geeft een hoge lob. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki draait met de bal, schiet en ... Chappell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. White is nu in balbezit. White geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Ramsay geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lauaki met de inworp. Wood is nu in balbezit. Wood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lauaki geeft de bal voor. Hill kan de bal niet met de borst controleren. Kirk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kirk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promos 35%, Arsenal 007 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Promos - Arsenal 007 0:0