Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hammad malik ragers
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Zane kopt de bal weg. Musin heeft problemen om de bal te vangen. Dover schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dover krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mulligan rent richting de bal. Mulligan geeft een hoge lob. Rush probeert naar een medespeler te passen. Gordon is nu in balbezit. Gordon schiet op doel. Leauai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Foster passt de bal zonder na te denken. Moody bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burson. Burson krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Correia geeft een hoge lob. Inworp. Moody zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zane rent richting de bal. Zane probeert naar een medespeler te passen. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap. Correia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hammad malik - ragers 0:1

44e minuut.
Moody verovert de bal door een tackle van achteren. Barnett probeert naar een medespeler te passen. Laulala met een sublieme pass. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hammad malik 50%, ragers 50%.
hammad malik - ragers 0:1

47e minuut.
Laulala speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Turnbull verovert de bal door een tackle van achteren. Barnett onderschept slim de pass. Barnett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Correia rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Hedwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedwig geeft een hoge lob. Dover speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Barnett rent richting de bal. Barnett speelt de bal door. Daar is Turnbull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hammad malik - ragers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hammad malik 55%, ragers 45%.
hammad malik - ragers 0:2