Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promos bercelona messe
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Darney verovert de bal door een tackle van achteren. Cocks is nu in balbezit. Darney verovert de bal door een tackle van achteren. Darney geeft de bal voor. Prescott maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Stanley passt de bal met de wreef. McCormack rent richting de bal. McCormack speelt de bal door. Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Prescott draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Lauaki verovert de bal door een tackle van achteren. Lauaki geeft de bal voor. Daar is Kauffeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Holah de bal. Hartley onderschept slim de pass. Hartley probeert naar een medespeler te passen. Wood rent richting de bal. Wood schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Hartley probeert naar een medespeler te passen. Nelson rent richting de bal. Met opzet legt Wood zijn tegenspeler op de grond. Wood krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Henry rent richting de bal. Henry passt de bal zonder na te denken. Prescott rent richting de bal. Prescott haalt uit met een fantastische trap. Chisholm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De Bruin geeft de bal voor. Inworp. Henry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promos 59%, bercelona messe 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Promos - bercelona messe 0:0

46e minuut.
Daar is Holah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nelson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Henry is nu in balbezit. Henry geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Reid kopt de bal weg. Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chisholm is nu in balbezit. Prescott onderschept slim de pass. Prescott haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promos 51%, bercelona messe 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Promos - bercelona messe 0:0