Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bercelona messe Promos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


1e minuut.
Kauffeld probeert de bal met de borst te controleren. Kauffeld geeft een lange en hoge pass. McCormack kopt de bal weg. Wood rent richting de bal. Wood schiet op doel. Marsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah is nu in balbezit. Stanley bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah verovert de bal door een tackle van achteren. Holah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bercelona messe - Promos 1:0

11e minuut.
Stanley is nu in balbezit. Stanley passt de bal met de wreef. Cole is nu in balbezit. Lauaki onderschept slim de pass. Lauaki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nelson rent richting de bal. Hartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartley passt de bal zonder na te denken. Hall is nu in balbezit. Hall draait met de bal, schiet en ... Marsh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirk geeft de bal voor. Daar is Prescott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holah rent richting de bal. Holah draait met de bal, schiet en ... Urlovic bokst de bal weg. Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Prescott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bercelona messe - Promos 2:0

18e minuut.
McKinnon is nu in balbezit. McKinnon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stanley de bal. Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Prescott draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Henry onderschept slim de pass. Henry met een sublieme pass. Prescott rent richting de bal. Holah is nu in balbezit. Holah draait met de bal, schiet en ... Urlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, McCormack zal de hoekschop nemen. Nelson kan de bal niet met de borst controleren. Holah is nu in balbezit. Holah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hartley met een sublieme pass. Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chisholm rent richting de bal. Holah verovert de bal door een tackle van achteren. Holah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah rent richting de bal. Prescott rent richting de bal. Holah rent richting de bal. Holah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bercelona messe - Promos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bercelona messe 47%, Promos 53%.
bercelona messe - Promos 3:0

52e minuut.
Hartley rent richting de bal. Hartley passt de bal met de wreef. De Bruin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prescott verovert de bal door een tackle van achteren. Prescott draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hartley geeft een hoge lob. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walker roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Walker kan niet meer verder spelen. Naylor komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kauffeld kopt de bal weg. Darney probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood verovert de bal door een tackle van achteren. Wood haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid is nu in balbezit. Holah verovert de bal door een tackle van achteren. Holah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Stanley met een sublieme pass. Nelson rent richting de bal. Wood onderschept slim de pass. Wood draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Naylor de bal onder controle te krijgen. Marsh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bercelona messe 51%, Promos 49%.
bercelona messe - Promos 3:0