Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:21
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: SilverRox Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12860
SilverRox Postapokaliptyczna Dystopia
532 Tactiek taktyka_nr1
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 52.7
very good Schieten good
adequate Passen very good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Dziubański onderschept slim de pass. Dziubański met een sublieme pass. Bajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczok rent richting de bal. Jajszczok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Spincemaille probeert naar een medespeler te passen. Malkus is nu in balbezit. Kubowicz begaat een overtreding. Kubowicz krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Conte is nu in balbezit. Maciejczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Conte raakt geblesseerd tijdens het duel. Shilkov met een snel genomen vrije trap. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Malkus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Spitz kopt de bal weg. Conte rent richting de bal. Conte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SilverRox - Postapokaliptyczna Dystopia 1:0

8e minuut.
Bajski rent richting de bal. Urzúa onderschept slim de pass. Katsouridis is nu in balbezit. Kubowicz is nu in balbezit. Kubowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Salachna geeft een lange en hoge pass. Kubowicz met een sublieme pass. Bajski heeft problemen om de bal te vangen. Jajszczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Malkus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spitz is nu in balbezit. Spitz probeert naar een medespeler te passen. Conte is nu in balbezit. Conte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kubowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kubowicz met een sublieme pass. Bajski is nu in balbezit. Barresi is nu in balbezit. Barresi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Messi is nu in balbezit. Messi passt de bal zonder na te denken. Spitz is nu in balbezit. Spitz haalt uit met een fantastische trap. Leszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SilverRox - Postapokaliptyczna Dystopia 2:0

41e minuut.
Barresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsouridis onderschept slim de pass. Katsouridis met een sublieme pass. Spitz rent richting de bal. Spitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Bajski de bal. Barresi is nu in balbezit. Barresi passt de bal zonder na te denken. Jajszczok rent richting de bal. Jajszczok draait met de bal, schiet en ... Spincemaille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SilverRox 58%, Postapokaliptyczna Dystopia 42%.
SilverRox - Postapokaliptyczna Dystopia 2:0

49e minuut.
Bajski is nu in balbezit. Valentín is nu in balbezit. Bajski onderschept slim de pass. Bajski draait met de bal, schiet en ... Spincemaille maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Salachna probeert naar een medespeler te passen. Pruban rent richting de bal. Pruban passt de bal in één keer door. Jajszczok bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Messi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siewielec komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Krzyżykowski onderschept slim de pass. Malkus verovert de bal door een tackle van achteren. Malkus probeert naar een medespeler te passen. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Malkus de bal. Kubowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kubowicz geeft een lange en hoge pass. Bajski rent richting de bal. Bajski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SilverRox 58%, Postapokaliptyczna Dystopia 42%.
SilverRox - Postapokaliptyczna Dystopia 2:0