Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prezesiaki UG Witosa 2006
PrsBK Tactiek 433
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
36.3 gemiddelde waardering 40.4
average Schieten excellent
weak Passen average
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Melis rent richting de bal. Séry bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis verovert de bal door een tackle van achteren. Melis draait met de bal, schiet en ... Plotár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prezesiaki UG - Witosa 2006 0:1

13e minuut.
Pereira Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Lima passt de bal met de wreef. Mạnh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Plotár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prezesiaki UG - Witosa 2006 0:2

20e minuut.
Pereira Lima onderschept slim de pass. Pereira Lima met een sublieme pass. Rosier rent richting de bal. Mạnh Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Plotár bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Prezesiaki UG - Witosa 2006 0:3

22e minuut.
Séry rent richting de bal. Melis onderschept slim de pass. Melis passt de bal zonder na te denken. Mạnh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prezesiaki UG - Witosa 2006 0:4

24e minuut.
Fencenloben rent richting de bal. Fencenloben geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pâslariu met de inworp. Kemper geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Melis rent richting de bal. Melis passt de bal in één keer door. Mạnh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prezesiaki UG - Witosa 2006 0:5

37e minuut.
Klungelig pakt Müntener de bal. Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Müntener bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pereira Lima geeft de bal voor. Zaloga is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Riedli neemt de hoekschop. Mạnh Dũng springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prezesiaki UG 80%, Witosa 2006 20%.
Prezesiaki UG - Witosa 2006 0:5

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pâslariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostrzewa rent richting de bal. Kemper verovert de bal door een tackle van achteren. Kemper geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedli probeert naar een medespeler te passen. Melis speelt de bal door. Mạnh Dũng rent richting de bal. Mạnh Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prezesiaki UG - Witosa 2006 0:6

58e minuut.
Parakhnevich is nu in balbezit. Pereira Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira Lima passt de bal met de wreef. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Mạnh Dũng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu geeft de bal voor. Mạnh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Plotár probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo geeft een lange en hoge pass. Mạnh Dũng rent richting de bal. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Plotár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prezesiaki UG - Witosa 2006 0:7

67e minuut.
Riedli rent richting de bal. Riedli geeft een hoge lob. Kemper kopt de bal weg. Mạnh Dũng rent richting de bal. Mạnh Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prezesiaki UG - Witosa 2006 0:8

68e minuut.
Riedli met een sublieme pass. Melis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Séry. Séry krijgt een gele kaart. Melis raakt geblesseerd tijdens het duel. Salcedo met een snel genomen vrije trap. Mạnh Dũng springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kemper controleert de bal met de borst. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prezesiaki UG - Witosa 2006 0:9

77e minuut.
Riedli kopt de bal weg. Séry controleert de bal met de borst. Pereira Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Dũng rent richting de bal. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prezesiaki UG - Witosa 2006 0:10

81e minuut.
Melis rent richting de bal. Melis geeft de bal voor. Rosier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Melis is nu in balbezit. Melis haalt uit met een fantastische trap. Plotár bokst de bal weg.

83e minuut.
Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedli passt de bal in één keer door. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa geeft een hoge lob. Pâslariu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pereira Lima geeft de bal voor. Mancisidor rent richting de bal. Riedli onderschept slim de pass. Riedli geeft een hoge lob. Daar is Mạnh Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mạnh Dũng rent richting de bal. Mạnh Dũng draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Müntener de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kostrzewa geeft een lange en hoge pass. Riedli heeft problemen om de bal te vangen. Riedli met een sublieme pass. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Mạnh Dũng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prezesiaki UG 84%, Witosa 2006 16%.
Prezesiaki UG - Witosa 2006 0:10