Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC REAL BOGUSZÓW GORCE FC RIO
451 Tactiek @
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 52.4
good Schieten very good
good Passen adequate
formidable Verdedigen solid


12e minuut.
Klungelig pakt Radocha de bal. Radocha geeft een lange en hoge pass. Daar is Stamatoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talijärv rent richting de bal. Talijärv geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rammelsberg speelt de bal door. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu speelt de bal door. Oggioni rent richting de bal. Oggioni haalt uit met een fantastische trap. Cosmin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koyuncu kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL BOGUSZÓW GORCE - FC RIO 1:0

23e minuut.
Berescu met een sublieme pass. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh met een sublieme pass. Repej is nu in balbezit. Repej haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC REAL BOGUSZÓW GORCE - FC RIO 1:1

25e minuut.
Daryapurkar heeft problemen om de bal te vangen. Daryapurkar geeft de bal voor. Talijärv kopt de bal weg. Repej is nu in balbezit. Repej haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL BOGUSZÓW GORCE - FC RIO 1:2

29e minuut.
Brens passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berescu met de inworp. Kouoh is nu in balbezit. Kouoh geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Inworp. Stamatoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rammelsberg probeert naar een medespeler te passen. Oggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mavrodoulakis is nu in balbezit. Mavrodoulakis geeft een lange en hoge pass. Repej kopt de bal weg. Daryapurkar is nu in balbezit. Daryapurkar schiet op doel. Skrzypczyński bokst de bal weg.

38e minuut.
Daryapurkar met de inworp. Rammelsberg is nu in balbezit. Rammelsberg passt de bal in één keer door. Kouoh is nu in balbezit. Kouoh schiet op doel. Skrzypczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL BOGUSZÓW GORCE 57%, FC RIO 43%.
FC REAL BOGUSZÓW GORCE - FC RIO 1:2

53e minuut.
Storck heeft problemen om de bal te vangen. Wernli rent richting de bal. Wernli passt de bal met de wreef. Oggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Berescu kopt de bal weg. Daryapurkar is nu in balbezit. Daryapurkar speelt de bal door. Daar is Sušanj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sušanj haalt uit met een fantastische trap. Skrzypczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kouoh is nu in balbezit. Kouoh speelt de bal door. Repej bereikt de bal nog maar net als eerste. Repej schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL BOGUSZÓW GORCE - FC RIO 1:3

75e minuut.
Mita komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kouoh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brens. Kouoh raakt geblesseerd tijdens het duel. Kouoh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sušanj krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mita is nu in balbezit. Mita passt de bal zonder na te denken. Kouoh met een sublieme pass. Repej bereikt de bal nog maar net als eerste. Repej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Sušanj heeft problemen om de bal te vangen. Sušanj passt de bal met de wreef. Kouoh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Repej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Repej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kouoh met een sublieme pass. Repej is nu in balbezit. Repej passt de bal in één keer door. Daar is Sušanj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sušanj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Raţă komt het veld opgelopen. Skrzypczyński trapt de bal weg. Mita kopt de bal weg. Daar is Radocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daryapurkar verovert de bal door een tackle van achteren. Daryapurkar geeft een lange en hoge pass. Skrzypczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Oggioni is nu in balbezit. Bernuzzi onderschept slim de pass. Bernuzzi geeft de bal voor. Repej maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL BOGUSZÓW GORCE - FC RIO 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL BOGUSZÓW GORCE 60%, FC RIO 40%.
FC REAL BOGUSZÓW GORCE - FC RIO 1:4