Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biali Zendek SKR-Mleczarnia Zezulin
Tomo Tactiek podatt
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.4 gemiddelde waardering 52
average Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Klungelig pakt Witucki de bal. Witucki passt de bal in één keer door. Hrišiv is nu in balbezit. Ruzak verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara geeft de bal voor. Ruzak rent richting de bal. Ruzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ferreri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witucki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lato is nu in balbezit. Lato geeft een lange en hoge pass. Koçlar bokst de bal weg.

36e minuut.
Witucki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bjørnmose komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Lato is nu in balbezit. Lato speelt de bal door. Ferreri rent richting de bal. Bjørnmose verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørnmose geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biali Zendek 57%, SKR-Mleczarnia Zezulin 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Biali Zendek - SKR-Mleczarnia Zezulin 0:0

51e minuut.
Ferreri geeft een hoge lob. Celin bereikt de bal nog maar net als eerste. Celin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bjørnmose de bal. Bjørnmose draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lato probeert naar een medespeler te passen. Bjørnmose rent richting de bal. Hrišiv legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hrišiv krijgt een gele kaart. Bjørnmose is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bjørnmose neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koçlar speelt de bal door. Pieczara kopt de bal weg. Chełminiak heeft problemen om de bal te vangen. Frydecki rent richting de bal. Frydecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Łuczka geeft een hoge lob. Inworp. da Costa Ferreira met een snelle inworp. Górnicki is nu in balbezit. Górnicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biali Zendek 50%, SKR-Mleczarnia Zezulin 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Biali Zendek - SKR-Mleczarnia Zezulin 0:0