Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.015
  • Stadion: Ashburton Grove
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15362
NKS Arsenal FC Dolcan
Arsenal4ever! Tactiek 433 Dolcan
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 39.8
very good Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Uleri rent richting de bal. Uleri passt de bal met de wreef. Argerio met een sublieme pass. Klungelig pakt Mihart de bal. Mihart haalt uit met een fantastische trap. Papandrea bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Yiğittürk verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğittürk passt de bal met de wreef. Argerio met een sublieme pass. Uleri is nu in balbezit. Uleri schiet op doel. Papandrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Limont geeft een hoge lob. Agerholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Agerholm probeert naar een medespeler te passen. Mihart is nu in balbezit. Mihart haalt uit met een fantastische trap. Papandrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mrkos de bal. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart haalt uit met een fantastische trap. Papandrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Agerholm verovert de bal door een tackle van achteren. Bohălţeanu maakt een afschuwelijke overtreding. Bohălţeanu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Tabijna trapt de bal weg. Agerholm kan de bal niet met de borst controleren. Agerholm passt de bal in één keer door. Mihart is nu in balbezit. Mihart draait met de bal, schiet en ... Papandrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Uleri haalt uit met een fantastische trap. Papandrea bokst de bal weg.

19e minuut.
Papandrea met een sublieme pass. Argerio kopt de bal weg. Daar is Uleri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uleri haalt uit met een fantastische trap. Papandrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NKS Arsenal - FC Dolcan 1:0

21e minuut.
Gologan speelt de bal door. Argerio is nu in balbezit. Argerio speelt de bal door. Uleri rent richting de bal. Uleri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NKS Arsenal - FC Dolcan 2:0

26e minuut.
Sambruno is nu in balbezit. Sambruno geeft de bal voor. Uleri is nu in balbezit. Uleri schiet op doel. Papandrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NKS Arsenal - FC Dolcan 3:0

29e minuut.
Gologan met een snelle inworp. Agerholm is nu in balbezit. Agerholm probeert naar een medespeler te passen. Mihart rent richting de bal. Mihart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Yiğittürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Prota verovert de bal door een tackle van achteren. Prota met een sublieme pass. Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NKS Arsenal 36%, FC Dolcan 64%.
NKS Arsenal - FC Dolcan 3:0

49e minuut.
Tabijna trapt de bal weg. Argerio kopt de bal weg. Klungelig pakt Mihart de bal. Uleri rent richting de bal. Uleri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NKS Arsenal - FC Dolcan 4:0

53e minuut.
Argerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Argerio probeert naar een medespeler te passen. Mihart rent richting de bal. Mihart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NKS Arsenal - FC Dolcan 5:0

55e minuut.
Magallanes passt de bal zonder na te denken. Agerholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Agerholm passt de bal met de wreef. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart draait met de bal, schiet en ... Papandrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Klungelig pakt Argerio de bal. Argerio met een sublieme pass. Uleri rent richting de bal. Uleri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NKS Arsenal - FC Dolcan 6:0

65e minuut.
Bohălţeanu rent richting de bal. Mihart verovert de bal door een tackle van achteren. Mihart speelt de bal door. Uleri is nu in balbezit. Uleri draait met de bal, schiet en ... Papandrea bokst de bal weg.

68e minuut.
Agerholm geeft de bal voor. Uleri kopt de bal weg. Bohălţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Mihart rent richting de bal. Mihart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sambruno geeft de bal voor. Mihart kopt de bal weg. Klungelig pakt Uleri de bal. Uleri haalt uit met een fantastische trap. Papandrea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NKS Arsenal - FC Dolcan 7:0

80e minuut.
Agerholm geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Argerio de bal. Argerio passt de bal in één keer door. Agerholm is nu in balbezit. Agerholm geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NKS Arsenal 34%, FC Dolcan 66%.
NKS Arsenal - FC Dolcan 7:0