Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Grabówiec Deux sVp
zryw Tactiek ogon pytona
43% Balbezit 57%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
40.9 gemiddelde waardering 49
good Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Vadum bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadum geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kłus met een snelle inworp. Shynder geeft een hoge lob. Pengő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Vespucci is nu in balbezit. Vespucci geeft de bal voor. Więcek is nu in balbezit. Więcek draait met de bal, schiet en ... Pengő werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Ševčenko met een sublieme pass. Konert met een sublieme pass. Pich rent richting de bal. Pich haalt uit met een fantastische trap. Celeban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grabówiec - Deux sVp 1:0

36e minuut.
Konert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ševčenko met een sublieme pass. Skakanka rent richting de bal. Pich onderschept slim de pass. Pich schiet op doel. Celeban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Grabówiec 43%, Deux sVp 57%.
Fc Grabówiec - Deux sVp 1:0

58e minuut.
Klungelig pakt Herbasch de bal. Herbasch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Konert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ševčenko geeft een hoge lob. Celeban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pich rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Konert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kłus heeft problemen om de bal te vangen. Diependael rent richting de bal. Diependael draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Shynder is nu in balbezit. Shynder geeft een lange en hoge pass. Więcek bereikt de bal nog maar net als eerste. Więcek draait met de bal, schiet en ... Pengő probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Grabówiec - Deux sVp 1:1

82e minuut.
Vespucci passt de bal zonder na te denken. Kompała is nu in balbezit. Kompała passt de bal zonder na te denken. Więcek is nu in balbezit. Więcek schiet op doel. Pengő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Vespucci kopt de bal weg. Daar is Guillemin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Więcek is nu in balbezit. Więcek haalt uit met een fantastische trap. Pengő probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grabówiec - Deux sVp 1:2

89e minuut.
Periovizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespucci verovert de bal door een tackle van achteren. Vespucci geeft een hoge lob. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Więcek rent richting de bal. Więcek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grabówiec - Deux sVp 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Grabówiec 53%, Deux sVp 47%.
Fc Grabówiec - Deux sVp 1:3